4D Dream Coaching® - Γίνε 4D Dream Coach®

Επαγγελματική Εκπαίδευση Coaches

Αν, σε οποιαδήποτε θέση εργασίας κι αν βρίσκεσαι, αγαπάς να υποστηρίζεις τους ανθρώπους να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους, τότε ίσως είναι τώρα η κατάλληλη ώρα να γίνεις 4D Dream Coach®.
Στη Dreamers’ Way, ενώνοντας την αγάπη μας για τον άνθρωπο με την τεχνογνωσία από πολλές ατομικές συνεδρίες και σεμινάρια με θέμα την τέχνη του ονειρεύεσθαι, προχωρήσαμε στην επαγγελματική εκπαίδευση στο 4D Dream Coaching®.

Τι το διαφορετικό έχει το 4D Dream Coaching® από άλλες μορφές coaching, όπως το Life Coaching ή το Business Coaching;

Είναι εστιασμένο αποκλειστικά στη διευκόλυνση των συνάνθρωπων μας να ανακαλύψουν και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους!

Μέσα από τη διεργασία, το άτομο έρχεται σε επαφή με την Αποστολή του και βιώνει, ίσως για πρώτη φόρα, την αίσθηση σκοπού στη ζωή!

Είναι ταυτόχρονα αυτογνωσιακό μονοπάτι και πνευματική διεργασία επαφής και σύνδεσης με το πεδίο των απεριορίστων δυνατοτήτων μας.

Το 4D Dream Coaching® ενώ βασίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες θεωρίες, όπως αυτές που αγκαλιάζουν τα πεδία της Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής, της Συστημικής και της Κβαντικής Φυσικής είναι ταυτόχρονα και μονοπάτι αφύπνισης της συνειδητότητας.

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε εργάζεται ήδη ή θέλει να εργαστεί σε θέση που υποστηρίζει ανθρώπους!
Στο 4D Dream Coaching® μπορούν να μετεκπαιδευτούν:

Ψυχολόγοι-Ψυχοθεραπευτές

Managers

Εκπαιδευτικοί

Ιατροί – Νοσηλευτικό Προσωπικό

Σύμβουλοι ψυχικής υγείας

Life ή Business Coaches

HR Managers και στελέχη

οποιοσδήποτε επιθυμεί να κάνει καριέρα σαν 4D Dream Coach®!
Απαραίτητο προσόν είναι η αγάπη για τον άνθρωπο και η πίστη στις απεριόριστες δυνατότητές του!

Πώς θα μπορέσω να γίνω 4D Dream Coach®;

Η Dreamers Way έχει δημιουργήσει «Το Μονοπάτι του Ονειρευτή», το οποίο αποτελείται από 2 δομημένους κύκλους 14 ατομικών συνεδριών 4D Dream Coaching® ο καθένας. Προκειμένου να γίνεις 4D Dream Coach® χρειάζεται να συμμετέχεις στην εκπαίδευση Συντονιστών.
Η εκπαίδευση σε κάθε κύκλο αποτελείται από:

5 εκπαιδευτικά διήμερα
ώρες mentoring, για την υποστήριξη στα πρώτα σου βήματα

πρακτική εξάσκηση και

γραπτή εργασία με βάση τα βιώματα που αποκτήθηκαν.

 

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης κάθε κύκλου θα έχεις το δικαίωμα να ασκήσεις επαγγελματικά το 4D Dream Coaching® αξιοποιώντας το υλικό και τις σημειώσεις της Dreamers’ Way, διευκολύνοντας «Το Μονοπάτι του Ονειρευτή» ως ατομική διεργασία.

Οι αρχές του 4D Dream Coach®

Αντιμετωπίζω με σεβασμό την ενασχόλησή μου ως 4D Dream Coach® στο «Μονοπάτι του Ονειρευτή» και:
  1. Αναγνωρίζω ότι η πιο αποτελεσματική τεχνική είναι η αγάπη και κάθε φορά που αναρωτιέμαι τι πρέπει να γίνει, συνδέομαι με την ανιδιοτελή αγάπη της καρδιάς μου!
  2. Τιμώ τη διαφορετικότητα, τις μοναδικές ποιότητες και τα ταλέντα κάθε ατόμου και σέβομαι το δρόμο της ζωής του, τα όριά του και τις επιλογές του!
  3. Βρίσκομαι στη θέση του συντονιστή, για να υπηρετήσω το συνάνθρωπό μου με αγάπη, συμπόνια, ευγένεια και ταπεινότητα!
  4. Γνωρίζω ότι η πιο αποτελεσματική διδασκαλία είναι το παράδειγμά μου και εφαρμόζω τις τεχνικές που διδάσκω στην καθημερινή ζωή μου!
  5. Είμαστε όλοι Ένα και έτσι, τιμώ κάθε άτομο σαν δάσκαλο που είναι εκεί για να καθρεφτίσει και ατομικές μου πλευρές και τον ευγνωμονώ για αυτό.
  6. Θυμάμαι πάντα ότι διευκολύνω ανθρώπους στην προσωπική τους ανάπτυξη και ότι χρειάζονται φροντίδα, ευγένεια και υπευθυνότητα από εμένα!
  7. Αναγνωρίζω ότι δεν κατέχω καμία μοναδική αλήθεια και έτσι ενθαρρύνω κάθε άτομο να βρει τη δική του αλήθεια, την όποια σέβομαι και αποδέχομαι ακόμη και αν είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μου!
  8. Αφήνω τις προσδοκίες μου και το χρόνο έξω από κάθε συνεδρία και βρίσκομαι εκεί απόλυτα παρών!
  9. Καλωσορίζω νέους συμβούλους – εκπαιδευτές  στην κοινότητα του «Μονοπατιού του Ονειρευτή» και τους υποστηρίζω με αγάπη και ταπεινότητα!
  10. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για τη συνεισφορά του κάθε συμμετέχοντα στο μονοπάτι της δικής μου εξέλιξης και τιμώ την παρουσία του!

Dream & change your reality