Ποιοι Είμαστε

Το Όραμα μας

Δημιουργούμε ΜΑΖΙ ένα κόσμο αφυπνισμένο, που έχει αγάπη, αρμονία, ενθουσιασμό, χαρά, αφθονία, ομορφιά και πληρότητα.

Η Αποστολή μας

Διευκολύνουμε τη συνάντηση του καθενός μας με τον Ονειρευτή μέσα μας, έτσι ώστε να δημιουργούμε την πραγματικότητα που μας αξίζει.

Η φιλοσοφία μας

Η τέχνη του Ονειρεύεσθαι είναι μονοπάτι προσωπικής εξέλιξης. Είμαστε συν-δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και ό,τι υπάρχει μέσα μας καθρεφτίζεται στη ζωή μας.
Ένα άτομο ή ένας Οργανισμός/Επιχείρηση μπορεί να αλλάξει και να προσελκύσει μεγαλύτερη υλική και συναισθηματική αφθονία, μόνο όταν αλλάζει την εσωτερική του πραγματικότητα, το «είναι» του. Αφηνόμαστε στη Ζωή με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι το πεδίο των απεριορίστων δυνατοτήτων μας και του «μπορώ και αξίζω» είναι διαθέσιμο σε όλους μας.

Η Ομάδα μας

voula_flwrou_dreamersway

Βούλα Φλώρου

Η Βούλα Φλώρου είναι 4D Dream Coach® & Mentor και Συνιδρύτρια της Dreamers’ Way.
Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρίες, όπου έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στις πωλήσεις και στην εκπαίδευση στελεχών.
Το 2008 ίδρυσε την florou&associates training & coaching, προσφέροντας εκπαίδευση σε πλήθος Οργανισμών και Επιχειρήσεων.
Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία που ξεπερνά τις 10.000 διδακτικές ώρες, σε θέματα ανάπτυξης δεξιοτήτων και αλλαγής στάσεων και συμπεριφορών.
Εκπαιδεύτηκε στο coaching από την CoachU, με ειδίκευση στο Executive Coaching και στη συνέχεια, σπούδασε Συνθετική Συμβουλευτική. Προσέγγισε ιδιαίτερα, με βιωματικό τρόπο, τη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελετών Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) και τη Gestalt στο Gestalt Foundation.
Ακόμη, εμβάθυνε σε τεχνικές mindfulness και well-being στο University of Damanhur (Alchemy School).
Σαν Coach και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας έχει υποστηρίξει ως σήμερα άτομα και Επιχειρήσεις να κάνουν πραγματικότητα τα Όνειρά τους.

spyros_marinos_dreamersway

Σπύρος Μαρίνος

Ο Σπύρος Μαρίνος είναι 4D Dream Coach® & Mentor και συνιδρυτής της Dreamers’ Way.
Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε επί 24 έτη, ως manager, με την εμψύχωση και παρώθηση ομάδων έργου, όπου και διακρίθηκε τόσο για τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά αποτελέσματα των ομάδων που συντόνιζε.
Μετεκπαιδεύτηκε στην επικοινωνία σε ομάδες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση.
Έχει ζήσει για διαστήματα στην Ινδία στο Osho Multiversity, όπου διδάχτηκε τεχνικές mindfulness, well-being και social meditation. Σπούδασε Συμβουλευτική με εξειδίκευση στις σχέσεις και στην επικοινωνία στο Osho Humaniversity στην Ολλανδία.
Είναι πιστοποιημένος facilitator PSYCH-K® (σύστημα αλλαγής πεποιθήσεων και συναισθηματικής εξισορρόπησης) και PER-K® (σύστημα ανάπτυξης για εργασιακούς χώρους).
Είναι εκπαιδευμένος Business & Life Coach και κοντά στον καθηγητή Dr Stefano D’Anna, ιδρυτή του European School of Economics, διδάχτηκε το πρόγραμμά του «Future Leaders for the World».
Το 2014 ίδρυσε την DreamsRaft και μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει άτομα και Επιχειρήσεις να ανακαλύψουν τα Όνειρά τους και να πορεύονται προς αυτά.

Μια ιστορία αλήθειας

© photo by Maro Kouri

Ο προορισμός είναι η Χαρά! Μια Χαρά όμως που δεν έχει αντίθετο τη λύπη και τον πόνο! Είναι η Χαρά της Ύπαρξης, που στο σύντομό μας πέρασμα από αυτό τον πλανήτη, αξίζει στον καθένα μας να έχει το βίωμά της.
Ξεκινήσαμε το δικό μας προσωπικό ταξίδι με μοναδικό μας εφόδιο το νόμο του αιτίου και του αιτιατού: «Αν δουλέψεις και υποφέρεις αρκετά, θα ανταμειφτείς! Και αυτό χρειάζεται να το κάνεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου!»
Το αποτέλεσμα στη ζωή μας ήταν να είμαστε συνέχεια σε ένα φαύλο κύκλο πόνου και ανακούφισης από τη δυσαρέσκεια, που δεν ήταν καν συνειδητή! Έφτανε πολλές φορές να νοιώθουμε λιγότερο τον πόνο, γιατί κάτι «καλό» εκεί έξω μας συνέβαινε και αυτό το ονομάζαμε ευτυχία!
Κάποια στιγμή όμως, απηυδισμένοι από αυτές τις ατέλειωτες επαναλήψεις του πόνου, η Ζωή με την απέραντη συμπόνια και φροντίδα της μας ταρακούνησε και μας είπε: «Ε!! ΞΥΠΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!»
Και τότε, άρχισε ένα άλλο ταξίδι για εμάς, που σαν νεογέννητα αρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε ότι συν-δημιουργούμε την πραγματικότητά μας και είμαστε 100% υπεύθυνοι για αυτήν! Ήταν σαν να ξεκολλούσαμε σιγά σιγά από την κυρίαρχη θυματοποιητική μας πεποίθηση ότι η τύχη ορίζει τη ζωή μας και αν μας ευνοήσει, μπορούμε να έχουμε νησίδες ευτυχίας!
Φυσικά, σε εκείνο το πρώιμο στάδιο της αφύπνισής μας, δεν ξέραμε ούτε κατά διάνοια πώς μπορούμε να αξιωθούμε μια άλλη πραγματικότητα! Όμως η αρχή είχε γίνει και η νέα μας Αλήθεια «όπως μέσα έτσι και έξω» άρχισε να ριζώνει μέσα μας.
Κάπου εκεί, αντιληφθήκαμε ότι φυσικά δεν ανακαλύψαμε το αυγό του Κολόμβου, γιατί η γνώση ήταν πάντα εκεί, απλώς δεν είχε ανοίξει η συνειδητότητά μας σε αυτή την κατεύθυνση. Σπουδαίοι Κβαντικοί επιστήμονες και οι Δάσκαλοι που πέρασαν από αυτό τον πλανήτη το ίδιο έλεγαν!
Ήταν για εμάς ένας εντελώς διαφορετικός και πιο φωτεινός κόσμος, που είχε αρχίσει να μπαίνει στη ζωή μας και να μας αποκαλύπτεται κάθε φόρα με το ρυθμό που είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε και να αφομοιώσουμε τη νέα γνώση! Ουσιαστικά, το μήνυμα του ήταν πολύ απλό «Σταμάτα να παραπονιέσαι, ονειρέψου και ζήτα αυτό που θέλεις πραγματικά!»
Κάπως έτσι ξύπνησε ένα άλλο μέρος μέσα μας που άρχισε να ονειρεύεται ή αλλιώς, αρχίσαμε να συνδεόμαστε με τον Dreamer μέσα μας. Και η αλήθεια είναι ότι η παλιά και η νέα γνώση είχαν στήσει ανελέητο αγώνα μεταξύ τους για το ποια θα επικρατήσει. Πολλές φορές, γυρνούσαμε στο προσφιλή θυματοποιητικό μας μονοπάτι αλλά άλλες τόσες ξαναβρίσκαμε το δρόμο της επιστροφής στη νέα μας Αλήθεια!
Σήμερα, μετά από όλες αυτές τις διαδρομές μας, αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε αυτό το δρόμο κάνοντας το επόμενό μας βήμα και δημιουργήσαμε τη Dreamers’ way. Πιστεύουμε πως όλοι αξίζουμε μια ζωή με χαρά, αφθονία και πληρότητα!
Ο σκοπός μας, λοιπόν, είναι να διευκολύνουμε τον καθένα μας να βρει τον Ονειρευτή μέσα του και την αίσθηση σκοπού στη ζωή του, καθώς και να διευκολύνουμε τις Επιχειρήσεις να παραμένουν σταθερά συνδεδεμένες με το Όραμα και την Αποστολή τους, υπηρετώντας τον κόσμο μας.
Απευθυνόμαστε με ταπεινότητα σε όλους εσάς που έχετε νοιώσει αυτό το ατέλειωτο γαϊτανάκι της δυσαρέσκειας από μια ζωή που δεν σας αρέσει, καθώς και σε όλους εσάς που έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα. Μπορούμε, με τη βιωμένη Αλήθεια μας, να περπατήσουμε δίπλα σας και να σας διευκολύνουμε στην εκμάθηση της τέχνης του Ονειρεύεσθαι! Στο αυτογνωσιακό «Μονοπάτι του Ονειρευτή» και στο «Σχολείο του Ονείρου και των απεριορίστων δυνατοτήτων μας», φωτίζεται ο δρόμος, ώστε να ανακαλύψει ο καθένας σας την Αλήθεια του και τον Dreamer μέσα του! Ακόμη, όλη αυτή η γνώση που αποκτήθηκε μέσα από τα βιώματά μας αλλά και από τη μελέτη μας, συστηματοποιήθηκε με αγάπη, έτσι ώστε οποίος επιθυμεί να μπορεί κοντά μας να εκπαιδευτεί σαν 4D Dream Coach®.
Είμαστε και εμείς μαθητές σε αυτή τη νέα συνειδητότητα που έχει αρχίσει και αναδύεται στον πλανήτη μας και φυσικά, δεν κατέχουμε καμία αναμφισβήτητη Αλήθεια. Ονειρευόμαστε ένα κόσμο αφυπνισμένο, που ζει με αγάπη, αρμονία, ενθουσιασμό, χαρά, αφθονία, ομορφιά και πληρότητα! Πιστεύουμε πως, όποια και αν είναι η επαγγελματική μας ενασχόληση, η ηλικία μας, η χώρα μας ή η θρησκεία μας, όλοι αξίζουμε ένα τέτοιο κόσμο!
Ας αναλάβουμε δράση για τη δική μας ζωή!
«Αν όχι εμείς, τότε ποιοι;»
«Αν όχι τώρα, τότε πότε;»
Βούλα και Σπύρος

Είπαν για εμάς

Ελισάβετ Γεωργίου

Εργασιακή Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια


«Βίωσα την εμπειρία του Dream Coaching σε μια περίοδο που τα όνειρά μου τα είχε σκεπάσει η λήθη της κρίσης και της απογοήτευσης. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς σε βοηθά να βρεις πάλι τη δύναμή σου, να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα αυτά. Ευχαριστώ!!!»

Κατερίνα Χάσκα

Actress-Theatre Director


«Dream Coaching!  Κάθε φορά που το λέω αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση, γιατί αυτό το δώρο που έκανα στον εαυτό μου το άξιζα και κάθε μέρα εκφράζω ένα μεγάλο "ευχαριστώ” στη ζωή, που ήταν τόσο άφθονη μαζί μου!! Αν όλοι οι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο ”Μονοπάτι του  Ονειρευτή”, ο κόσμος πραγματικά θα ήταν ευτυχισμένος!!! Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!!!»

Γιώργος Κουνέλης

Διευθυντής Γραφείου Ασφαλιστικών Συμβούλων Εθνικής Ασφαλιστικής


«Πολύ καλή μεταξύ σας χημεία, συνέργεια αποτελεσματική. Υπήρχε θετική ενέργεια σε κάθε συνάντηση και πολύ καλή πρόθεση»

Αγγελική Πόλιου

Ασφαλιστική Σύμβουλος, Αθήνα


«Απόλυτα εναρμονισμένοι με την ψυχολογία της ομάδας, έφεραν στην πραγματικότητα με πράξεις και παραδείγματα πώς εφαρμόζεται η αλλαγή σκέψης για ισορροπία και ευτυχία»

Touma Bayoumi

Ιδιωτικός Υπάλληλος, Λονδίνο


«Στο Dream Coaching, μέσα από την αγάπη και την επαφή με το παρόν, βρήκα ξανά το δρόμο που είχα ξεκινήσει. Μέρα με τη μέρα, μπόρεσα ξανά να κάνω όνειρα και περπατάω πια το Μονοπάτι του Ονειρευτή. Από καρδιάς, ψυχής, μυαλού, εύχομαι να φωτίζει ο θεός το δρόμο σας»

Νάνσυ Μάρκου

Κοινωνική λειτουργός - Δασκάλα παιδικής γιόγκα, Πάτρα


«Η επικοινωνία και ο συντονισμός ήταν τέτοιος που θέλω να έρχομαι στο Σχολείο του Ονείρου όσες φορές γίνεται»

Δημήτρης Παπαϊωάννου

Microsystems Engineer, Δρέσδη


«Πλέον μπορώ να πω πως έχω αλλάξει τρόπο αντίληψης και στάση σε πολλά ζητήματα, έχω βελτιώσει τις διαπροσωπικές μου σχέσεις, κατάφερα να εντάξω νέες δραστηριότητες χαράς στην καθημερινότητά μου»

Dream & change your reality