Σχολείο Ονείρου

«Στο σχολείο του Ονείρου και των απείρων δυνατοτήτων μας»

Ποια είναι η αποστολή μου; Ποια είναι τα όνειρά μου; Είναι πράγματι αυτά τα δικά μου όνειρα ή προέρχονται από κάποιον άλλον; Μπορώ να σταματήσω να παραπονιέμαι γιατί ο κόσμος εκεί έξω δεν είναι όπως θέλω; Μπορώ να κάνω κάτι για να έρθει η αλλαγή;
Πώς μπορώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα; Πώς μπορώ να έχω περισσότερη αφθονία, υλική, συναισθηματική και πνευματική στη ζωή μου;
Ως επιχείρηση πώς μπορώ να συνδέσω τα Όνειρα των ανθρώπων μου με την Αποστολή μου και το σκοπό της ύπαρξής μου;
Αν σας έχουν απασχολήσει αυτά τα ερωτήματα και εάν έχει φτάσει η στιγμή να δώσετε απαντήσεις, σας καλούμε σε ένα συναρπαστικό, βιωματικό ταξίδι στην τέχνη του ονειρεύεσθαι με το νου και την καρδιά.
Γιατί ένα ακόμη σεμινάριο;
Αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι καιρό τώρα, είμαστε σε περίοδο μετάβασης και κάτι χρειάζεται οπωσδήποτε να αλλάξει, ότι ο παλιός τρόπος που κάνατε τα πράγματα δεν λειτουργεί πλέον, τότε «Στο σχολείο του Ονείρου και των απείρων δυνατοτήτων μας» θα ανοίξουμε την πύλη για το πέρασμα στην «επόμενη μέρα».
Πού οδήγησε ο μέχρι σήμερα τρόπος σκέψης;
Οδήγησε σε μεγάλα αλλά εύθραυστα αποτελέσματα στις σχέσεις μας και στην εργασία μας, στη συναισθηματική μόλυνση, στις ατέλειωτες ώρες εργασίας και την επαγγελματική εξουθένωση (burn-out), στην καταστροφή του περιβάλλοντος και στην αποξένωση.
Τι νέο χρειαζόμαστε;
Χρειαζόμαστε αίσθηση του σκοπού και της αποστολής μας, σαφήνεια στα όνειρά μας, αλλαγή των περιοριστικών μας πεποιθήσεων, σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη και στην αγάπη, εναρμόνιση με τους νόμους της φύσης, σύνδεση με τη δύναμη που έχει το «εδώ και τώρα» μας.
Πώς «Στο σχολείο του Ονείρου και των απείρων δυνατοτήτων μας» μπορώ να ωφεληθώ ως άτομο και ως επιχείρηση;
Πρόκειται για ένα βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήρι με σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα από το χώρο του coaching, της γνωσιακής και της θετικής ψυχολογίας, της νευροεπιστήμης και της κβαντοφυσικής. Αξιοποιεί βιωματικές ασκήσεις, τεχνικές ενσυνειδητότητας (mindfulness) και ενεργειακές μεθόδους που αφυπνίζουν την εσωτερική μας σοφία και το δυναμικό μας. Με τρόπους που ενεργοποιούν μικρά συγχρονιστικά θαύματα, ξεπερνιούνται οι δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις και παίρνουν ζωή τα όνειρά μας.
Με προσέγγιση ολιστική για το νου, το σώμα και τα συναισθήματα, με ισορροπημένη αξιοποίηση των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου υιοθετούμε ένα νέο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, που οδηγεί σε αρμονικές σχέσεις και αειφόρα αποτελέσματα σε ό,τι επιθυμούμε.

Business workshops

Πλήθος Εταιριών μας έχουν ως σήμερα τιμήσει με τη συνεργασία τους για την εκπαίδευση των στελεχών τους. Ακόμη, η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων έχει φανεί χρήσιμη σε πολλούς συνανθρώπους μας, που συμμετείχαν σε open workshops.

Μάθετε περισσότερα για τα business workshops και τα open workshops στις ιστοσελίδες των Εταιριών μας:

Dream & change your reality